1. Uvjeti korištenja ove web stranice

Svojim pristupanjem stranici https://marinakrleza.com potvrđujete da prihvaćate ove uvjete korištenja, sve primjenjive zakone i propise, kao i činjenicu da ste odgovorni za pridržavanje svih primjenjivih lokalnih zakonskih propisa. Ako ne prihvaćate bilo koji od navedenih uvjeta, preporučujem vam da dalje ne koristite stranicu. Materijali prikazani na ovoj stranici zaštićeni su primjenjivim pravom o autorskom i intelektualnom vlasništvu.

 1. Dozvola za korištenje web stranice

Za sve sadržaje koje želite koristiti s ove web stranice na vlastitim web stranicama, društvenim mrežama i svemu ostalome, molim da me kontaktirate za dozvolu na [email protected] i rado ću vam ju dati ako je razlog svrhovit i sukladan mojem javnom djelovanju.

Dopušteno je privremeno preuzimanje materijala (informacije, teksta, fotografija ili videa) sa stranice samo za osobno, nekomercijalno pregledavanje. Ovo je davanje dozvole, a ne prijenos vlasništva jer nije dozvoljeno sljedeće:

 • preinačiti ili kopirati materijale,
 • koristiti materijale u komercijalne svrhe ili za javno prikazivanje (komercijalno ili nekomercijalno),
 • pokušati preinačiti bilo koji softver ili plugin koji čini dio stranice,
 • pri citiranju ili parafraziranju ukloniti ime i prezime autora niti dijelove riječi iz citata
 • prenijeti materijale drugim osobama ili ih prikazati putem drugog poslužitelja (osim preko direktnih linkova sa stranice https://marinakrleza.com)

Ova se dozvola automatski ukida ako prekršite bilo koje od navedenih ograničenja, a ju i osobno mogu ukinuti u bilo kojem trenutku. Nakon prestanka pregledavanja ovih materijala, molim da ih trajno izbrišete, bilo u elektronskom ili tiskanom obliku koji su se privremeno nalazili u vašem posjedu.

 1. Isključenje odgovornosti

Materijali na ovoj web stranici omogućeni su na načelu ‘kao što jest’. Stranica ne jamči, predstavlja ili podrazumijeva, a ovim se putem odriče i poriče sva druga jamstva, uključujući ona bez ograničenja, pretpostavljena jamstva ili uvjete utrživosti, prikladnost za određenu namjenu, nekršenje intelektualnog vlasništva ili drugo narušavanje prava.

 1. Ograničenja na ovoj web stranici

Ja osobno ili moji eventualni dobavljači sadržaja ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za štetu (uključujući bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti uslijed prekida poslovanja) nastalu zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na ovoj stranici, čak i ako smo ja osobno ili ovlašteni zastupnik pojedinog sadržaja bili obaviješteni usmenim ili pismenim putem o mogućnosti nastanka takve štete. Budući da neke nadležnosti ne dopuštaju ograničenja na pretpostavljena jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, ova se ograničenja ne moraju odnositi na vas.

 1. Točnost materijala na ovoj web stranici

Materijali prikazani na stranici https://marinakrleza.com mogu sadržavati tehničke i tipografske pogreške. Ne jamčim da su svi sadržajni materijali na web stranici točni, potpuni ili važeći jer u mnogim slučajevima podrazumijevaju moja subjektivna mišljenja. Osobno mogu izmijeniti materijale prikazane na svome webu u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Također se ne obavezujem ažurirati materijale.

 1. Poveznice

Nisam odgovorna za sadržaje svih stranica s poveznicom na ovoj mrežnoj stranici. Uključivanje bilo koje poveznice ne podrazumijeva da odobravam tu stranicu. Korištenje tako povezanih mrežnih stranica isključivo je na vlastitu odgovornost korisnika.

 1. Izmjene

Osobno mogu izmijeniti ove uvjete korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Korištenjem ove web stranice prihvaćate obavezu trenutno važeće verzije ovih uvjeta korištenja.

 1. Mjerodavno pravo

Mjerodavno pravo za uređenje i tumačenje ovih uvjeta je hrvatsko pravo te ovim neopozivo prihvaćate isključivu nadležnost sudova u Republici Hrvatskoj.

Izjava o privatnosti

Vaša privatnost mi je važna.

Politika ove web stranice je poštivanje vaše privatnosti u odnosu na sve informacije koje prikupim pri vođenju stranice. U skladu s navedenim, kreirala sam politiku zaštite privatnosti kako biste razumjeli na koji način prikupljam, komuniciram, otkrivam i na druge načine koristim vaše osobne podatke.

Pregled politike zaštite privatnosti:

 • na ovu web stranicu integriran je tzv. SSL certifikat koji vam jamči zaštitu osobnih podataka pri narudžbi ili kupnji knjiga iz web biblioteke. Osigurava mi poslovanje time što sprečava krađu brojeva kreditnih kartica, e-mail adresa, osobnih podataka i lozinki od strane neovlaštenih osoba
 • zadržat ću vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje navedenih svrha
 • osobne podatke prikupljat ću na zakonit i korektan način, u prikladnim slučajevima, uz znanje i pristanak svakog pojedinca. Prije ili u trenutku prikupljanja osobnih podataka, navest ću svrhu u koju se informacije prikupljaju
 • prikupljat ću i koristiti osobne podatke samo u svrhe koje navedem, osim ako dobijem suglasnost pojedinca u skladu s uvjetima propisanima zakonom. Osobni podaci trebaju biti relevantni za svrhe u koje će se koristiti te točni, potpuni i važeći u obujmu neophodnom za te svrhe
 • obavezujem se voditi vlastito poslovanje u skladu s ovim načelima, kako bih osigurala i zadržala tajnost osobnih podataka.

 

Ovu politiku zaštite privatnosti mogu promijeniti s vremena na vrijeme, prema vlastitom nahođenju