Video

BookTalk 2015, Novi Sad

Regionalna književna konferencija održana od 3. – 5. 9. 2015. g. Sudjelovala sam u trećoj po redu raspravi pod nazivom “Gdje je budućnost izdavaštva u digitalnom dobu?”

 

Casanovafest, Vrsar, 26. 6. 2015.

Na drugoj po redu književnoj večeri Casanovafesta Zoran Ferić i ja razgovarali smo o ljubavi, čežnji, strasti, književnosti, muškoj i ženskoj seksualnosti, erotici, pornografiji te o tome kako pomiriti prosvjetni rad s pisanjem o seksualnosti.

 

Što pametna žena treba znati?

Tribina u organizaciji Knjižnica Grada Zagreba, održana 27. 3. 2015. godine. O feminističkim temama razgovarale smo Ivana Simić Bodrožić, Maja Hrgović, Ida Prester i ja.

 

Seks u tekstu, tekst u seksu

Tribina održana 27. 2. 2015. g. na kojoj sam kao gledatelj (na 52:50) iznijela svoje gledište o pisanju seksualnih tema u književnosti te iskustvu s vlastitim romanom “Žena robot”.

 

Emisija Dokument, RTV Vojvodina, studeni 2015.

Govorila sam o neimanju definiranog zakona o medijima u Hrvatskoj, o nakladništvu, e-knjigama, čitateljskoj publici i još ponečem.

Najava:

Cijela emisija:
http://media.rtv.rs/sr_lat/dokument/15456

Marina Krleža

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasprava s Borisom Jokićem o kurikularnoj reformi, 16. 10. 2015.

Pri Jokićevom gostovanju u klubu Sax nisam mogla ne pohvaliti njegov rad i ideje te ga priupitati nešto u vezi politike što me tada zanimalo jer su se bližili parlamentarni izbori.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial