– Blistava šuma u svježe proljetno prijepodne. Rosa noćne kiše ljeska se na mekanim travkama, dok ju sunce miluje toplim dodirom. Cvjetanje arkadije.

Osjećaj lagodnosti u meni dok trčim za njom šumskim puteljcima. Ne, ona nije niti vila niti princeza. Ona je samo predivna mlada žena koja točno zna što želi. Strastvena, putena, čulna, bezbrižna umom poput djeteta-genija.

photo-1437196901007-82f158632679

Obuzima me vrelina kakvu čovjek osjeća kad se u pubertetu počinje buditi njegovo tijelo i izoštravati sva mu osjetila. Kao da sam tek nedavno postala svjesna svojih draži i načina na koji mogu pobuditi tuđe tijelo. Njeno sam svakako pobudila. Tijelo mlade žene koja žudi za novim, kozmičkim iskustvom. Cvjetam, pupam, a sokovi žude biti ispijeni od njenog dodira.

Lepršava je. Trči i zadirkuje me ne dajući mi da ju obgrlim. Njena je koža bijela baš poput moje. Njezin pogled je vatren, vrhovi dojki ustreptali, kosa crna i duga, intelekt bridak, a smijeh glasan. Bježi čas sofisticirano poput srne, čas neobuzdano poput ždrebice. Skriva se ne dajući mi da ju barem koncentriranim pogledom svu upijem. Skriva se jer voli tajne, zna kako slatke su!

Oh, zadirkuje me, a tako ju silno želim. Njena nimfska hipnotička snaga čini me poletnom. Ganjam ju šumom. Nalikujemo dvjema paunicama, mladim i mirisnima, željnima jedna drugoj pokazati sve svoje čari. Srce nam staje od pomisli na prvi dodir. Osjećamo da je drukčiji od svega što smo do sad iskusile i znamo da smo potpuno spremne na to.

Napokon usporava svoj ritam i dopušta mi da je uhvatim za ruku. Vrela je poput vulkanske lave. Uz smijeh zastenje na vlažnost moje ruke. Želi me više od ičega, sada to uviđam. Spremna je podati mi sve zalihe svoje nježnije strane nikad konzumiranog androginog života tjelesnosti.

Konačno ju hvatam oko struka i usne nam se lagano primiču. Jezici polako izviruju i počinju se ispreplitati, dok vrući dah strasti miluje naša lica. Uviđamo kako je ženski poljubac nježniji od ičega na svijetu. Šuma nas voli i panteistički joj se predajemo.

Ruke mi preko njenih ramena spuštaju poluprozirnu lanenu haljinu koja pada na mekano tlo pod nama. Oči su joj zatvorene od ugode kad to činim, a onda se ponovno otvaraju. Gleda svoje savršeno tijelo i mene kako trijumfalno uživam u njemu. Potpuno mi vjeruje i zna da ne mogu pogriješiti niti u jednom pokretu. Grudi su joj prekrasne, bradavice nježno ružičaste i neispupčene.

photo-1445404590072-16ef9c18bd83

U trenu dok joj lagano obuhvatim dojku, njena se ruka nađe u mom prepunom sokova međunožju. Postajemo glasne i ne krijemo to. Stenjemo poput srednjoškolki koje prvi put dodiruju muške ruke.
Ona se tada spušta da me okusi jezikom, a nakon toga se pohlepno diže i žestoko me ljubi u usta. Stavlja moju ruku u svoje međunožje govoreći nek’ ju učinim ravnom božanstvu.

Najprije se spuštam do venerinog joj predvorja mekšeg od baršuna iz kojeg izviruje žarko crven prekrasno raspupali vibrirajući cvijet u svom beskrajnom smiješku. Dižem se do poljupca, a ruke nam među nogama stvaraju istinske ženske jecaje savršenstva.

(…)

– To si noćas sanjala? – pitao je iznenađeno Ivan Mirelu na novopečenom im bračnome krevetu gdje su prije pola sata vodili ljubav.

– Da. Želiš li čuti novost? Ovaj san potvrdio mi je ono što već nekoliko godina naslućujem. Postoje žene koje me uistinu privlače. – kazala je Mirela skroz opušteno.

– Ma sve je okej – odvratio je. – Ionako su takvi kodovi zapisani u svima nama, samo što mnogi od nas to nikad ni ne osvijeste, kamoli ostvare. Ali kod vas žena to izgleda toliko prirodno i uzbudljivo. No, da si mi to priopćila prije par godina, bio bih ljubomoran na mačku iz tvoje maštarije.

– Mmmm, kako si slana i ukusna – nastavljao je ljubeći ju požudno svugdje po golom tijelu, a krv mu je ponovno navirala baš na pravom mjestu.